top of page

HOORAPPARATEN

Voor u een hoorapparaat kunt dragen, moet u op consultatie gaan bij een neus-keel-en oorarts: Hij is namelijk bevoegd om u een voorschrift te geven. Als u ingeschreven bent in een ziekenfonds en u heeft recht op een tussenkomst voor hoortoestellen, dan is dit voorschrift van de nko-arts nodig. Aan de hand van de verschillende medische onderzoeken kan hij de vorm, de gehoorcapaciteit en de oorsprong van het gehoorverlies vaststellen.

Nadat u bij een nko-arts bent geweest kan u een afspraak maken met audiologe Gwen Verbeeck bij ons in de zaak voor een adviserend gesprek en een hoortest.

Aan de hand van een grondige analyse van uw hoorprofiel, kunt u nagaan wat u moet verwachten van een hoorapparaat. Audiologe Gwen Verbeeck zal u enkele voorstellen doen, waaruit u dan vrij kunt kiezen.

Hoortoestellen testen kan alleen op vertoon van een medisch voorschrift en is vrijblijvend. De duur van de proefperiode wordt vastgelegd in samenspraak met de audioloog, op basis van uw behoeften. Na afloop van de proefperiode maakt u de balans op en hebt u voldoende informatie om te beslissen of u de hoorapparaten al dan niet wilt dragen.

 

Hoorcentrum G. Verbeeck biedt u een GRATIS HOORTEST aan bij ons in de zaak.

Contacteer ons op 03/636.41.78 indien u een afspraak wenst te maken.

http://www.gverbeeck.be

bottom of page